Johannes on lämmin, oikeudentajuinen ja aina heikomman puolella.

Jutta Kivilompolo, Kuvittaja

Johannes on helposti lähestyttävä, viisas ihminen joka ajaa syrjimättömyyttä ajassa jossa sitä tarvitaan kaikkein eniten.

Elina Sagne-Ollikainen, Fysioterapeutti YAMK (Kuntoutus)

Johannes ajaa hyviä ja merkityksellisiä arvoja eteenpäin. Tasa-arvo, vihapuheen vähentäminen, ilmastonmuutoksen hidastaminen. Johannes on sanavalmis ja rohkea, toisin kuin minä. On äärettömän hienoa, että maailmassa on ihmisiä jotka uskaltavat lausua meidän monen ajatuksia ääneen.

Marianne Siren, Ohjelmistokehittäjä

Johannes Koski on oikean tasa-arvon puolestapuhuja. Kenenkään ei tarvitse olla muuta kuin on, vaan oma itsensä. Heikompia ja niitä, joiden ääni ei kuulu tulee auttaa. Ympäristöä, luontoa ja lastemme hyvinvointia kunnioittaen, Suomen tulisi olla hyvinvointivaltion mallimaa, jossa kaikilla on hyvä elää.

Satu Heikuksela, Palvelumuotoilija

Johannes on myötätuntoinen ihminen joka osaa hoitaa vaikeastikin keskusteltavat asiat rauhallisesti ja määrätietoisesti yksin ja ryhmässä.

Teemu Kokkonen

Tunnen Johanneksen kolleganani ja tiedän hänen olevan aidosti hyvien puolella.

Juha Korhonen, Ohjelmistoarkkitehti

Johannes on älykäs, ystävällinen, hauska ja ennen kaikkea empaattinen henkilö. Johannes ajaa Feministisessä puolueessa sellaista politiikkaa, jota toivoisin näkeväni maailmassa lisää. Osoitan tukeni tälle rohkealle ja ihanalle ihmiselle!

Linda Nummelin, Sairaanhoitajaopiskelija

Johannes asettuu rohkeasti heikomman puolelle ja antaa itsestään paljon tehdäkseen maailmasta paremman paikan ihan jokaiselle. Politiikkaa arvot ja sydän edellä.

Kerttu Järvinen, Kulttuurituotannon opiskelija

Eduskuntaan tarvitaan viisaita ihmisiä!

Aki Kaivola

Jaamme samat arvot <3

Noora Paananen

Samaistuttava kuvaus ja kannatettavat arvot!

Petrus, Digimarkkinoinnin ammattilainen